DesignShare Logo

Search

Our Current Featured Education Group: Launching in Brussels in April! More Here
Directory Case Studies Articles Awards Program Language of School Design
Membership E-Newsletter Blog Events About Contact Home
image Project: Harris Family Children's Center

Harris Family Children's Center

Images


Back Courtyard Exterior

The window wall facing the back courtyard is an example of Centrality in the design. The deep sills inside serve as a gallery for display while integrating the outdoor classroom consisting of vegetable gardens, flower gardens, walkways and a gazebo.
Back Courtyard Exterior
Click on thumbnail for full-size image

Exterior Front
Exterior Front
Back Courtyard Exterior
Back Courtyard Exterior
Central Piazza ( Reception)
Central Piazza ( Reception)
Preschool Classroom
Preschool Classroom
Open Kitchen
Open Kitchen
Living Room Infant/Toddler Entry
Living Room Infant/Toddler Entry
The Porch
The Porch
Furniture Floor Plan
Furniture Floor Plan
Site Plan
Site Plan
Elevations
Elevations
Detail Collage
Detail Collage
Plan Diagram
Plan Diagram



Membership | Reprint Policies | About | Contact | Home
© DesignShare.com 1998-2014. All rights reserved.