DesignShare Logo

Search

Our Current Featured Education Group:
Directory Case Studies Articles Awards Program Language of School Design
Membership E-Newsletter Events About Contact Home
image Project: Harris Family Children's Center

Harris Family Children's Center

Images


Living Room Infant/Toddler Entry

The “living room” is a small circular space at the entry of the Infant/Toddler classroom. Its purpose is to serve as a transitional room to make children feel more “at home” when family leaves. The built in seating also allows it to be used for other activities like story time.
Living Room Infant/Toddler Entry
Click on thumbnail for full-size image

Exterior Front
Exterior Front
Back Courtyard Exterior
Back Courtyard Exterior
Central Piazza ( Reception)
Central Piazza ( Reception)
Preschool Classroom
Preschool Classroom
Open Kitchen
Open Kitchen
Living Room Infant/Toddler Entry
Living Room Infant/Toddler Entry
The Porch
The Porch
Furniture Floor Plan
Furniture Floor Plan
Site Plan
Site Plan
Elevations
Elevations
Detail Collage
Detail Collage
Plan Diagram
Plan Diagram



Membership | Reprint Policies | About | Contact | Home
© DesignShare.com 1998-2014. All rights reserved.