DesignShare Logo

Search

Our Current Featured Education Group:
Directory Case Studies Articles Awards Program Language of School Design
Membership E-Newsletter Events About Contact Home
image Project: Harris Family Children's Center

Harris Family Children's Center

Images


The Porch

The screened-in porch is situated off of the infant and toddler rooms. It allows for a quiet, calming place for children to be rocked to sleep or settled down in natural surroundings.
The Porch
Click on thumbnail for full-size image

Exterior Front
Exterior Front
Back Courtyard Exterior
Back Courtyard Exterior
Central Piazza ( Reception)
Central Piazza ( Reception)
Preschool Classroom
Preschool Classroom
Open Kitchen
Open Kitchen
Living Room Infant/Toddler Entry
Living Room Infant/Toddler Entry
The Porch
The Porch
Furniture Floor Plan
Furniture Floor Plan
Site Plan
Site Plan
Elevations
Elevations
Detail Collage
Detail Collage
Plan Diagram
Plan Diagram



Membership | Reprint Policies | About | Contact | Home
© DesignShare.com 1998-2014. All rights reserved.