DesignShare Logo

Search

Our Current Featured Education Group: Launching in Brussels in April! More Here
Directory Case Studies Articles Awards Program Language of School Design
Membership E-Newsletter Blog Events About Contact Home
image Project: PS1/Bergen School Library

PS1/Bergen School Library

Images


View from Courtyard

The PS1 Library is housed in a 1960s building with a central courtyard. The space is comprised between the building's main stairwell and a roof above a one-story passage (at the back of this image). A mesh screen becomes the courtyard facade of the library space. The screen turns and becomes the balcony/fence for a future roof garden.
View from Courtyard
Click on thumbnail for full-size image

Plan with furniture/equipment
Plan with furniture/equipment
Elevations
Elevations
Library Bench
Library Bench
Free Reading Area
Free Reading Area
Presentation Area
Presentation Area
Mobile Worktables
Mobile Worktables
Anchor
Anchor
View from Courtyard
View from Courtyard
View from Presentation Area
View from Presentation Area




Membership | Reprint Policies | About | Contact | Home
© DesignShare.com 1998-2014. All rights reserved.